job

thank you for the sun

2018

“A licht and heat installation which questions our energy use in a cheerful way”

‘Thank you for the Sun’ is the contribution by VANTOT (Esther Jongsma & Sam van Gurp), Sander Wassink and Job van den Berg. A spot where people come together to shop and relax, encouraging them to consider what will happen when everything related to energy consumption is redesigned. A warm and lighted spot, sand, deckchairs and parasols turns Thank You For The Sun in a venue where the public can ‘refuel’ in the chilly autumn without having to head out to Spain. ‘Thank you for the Sun’ is a provocative way of getting people to think about energy consumption.

Commissioned by:
→ BIZ Eindhoven
→ Dutch Design Foundation

In collaboration with:
→ VANTOT (Esther Jongsma & Sam van Gurp)
→ Sander Wassink
→ Job van den Berg

Dimensions: 9 x 12 meter, height 6 meter

  • Thank You For The Sun

  • Thank You For The Sun

  • Thank You For The Sun

  • Thank You For The Sun

  • Thank You For The Sun

  • Thank You For The Sun